COMPLEX ESPORTIU MARESME-LLULL

SI LES GRIPS HO PERMETEN ALLÀ ESTAREM!!!

PRIMERA VOLTA

Acaba la primera volta i l'acabem en 8ª posició, i amb 20 punts.

L'anàlisi no és dolent, hi ha partits que hem empatat i que inclús hem perdut que ens els podríem haver endut. Però igualment la posició és bona, amb una bona tendència (si no fem el burro!) i disposats a donar guerra en aquesta segona volta.

Amb 14 partits jugats, tenim 5 partits guanyats, 5 d'empatats i 4 perduts. La dada curiosa és que portem els mateixos gols a favor que en contra, 24, sent el 4rt millor equip defensiu.

A gaudir de la segona volta!!!

VAIG TARD

Vaig tard!

Amb molt de retard m'hi poso altre cop.

1) PARTIT CONTRA L'HERMES. (1-2)

Un partit que en condicions normals el guanyem per golejada. Però no sé si per l'hora (20h) o per la pluja que havia caigut , només el vàrem poder guanyar per 1-2. Es van avançar els locals amb un gol de molta fortuna seva i la sorpresa saltava al Municipal de Pubilla Cases.

Les ocasions es repetien però la pilota no entrava, i encara sort que gràcies a un penalti vam empatar i posteriorment varem fer el segon.

A partir d'aquí més i més ocasions, i la pilota sense entrar. Però al menys aconseguim tres punts més que ens distancien de la zona de descens.

2) PARTIT CONTRA POBLE SEC (3-3)

Vaig veure els últims minuts.

Segons fonts ben informades va ser un partit de contrastes i de dominis alterns. Resultat just diuen, i tots contents cap a casa, menys algun exaltat del Poble Sec.

VILA OLIMPICA: 1 --- C.E. EUROPA: 3

Interessant el partit que va tenir lloc dissabte passat al Municipal Can Aranyó-Agapito Fernández.
Dos equips que intenten jugar a futbol sempre és agradable de veure.

L'equip local es va avançar en el marcador fruit d'una jugada personal del seu número 41 que va aprofitar un desgavell del nostre equip per endur-se la pilota i amb un bon xut batre al nostre porter.

Les coses no es posaven bé, però si una cosa té aquest equip és capacitat de reacció. I a base d'anar picant pedra, anar jugant i anar combinant, ens anàvem acostant a la porteria contrària.

I a conseqüència d'una falta llunyana, varem empatar. La pilota va fer un estrany i va acabar dins la porteria contrària, i no només això, 5 minuts després, en una falta gairebé calcada a la primera, es va assolir el segon.

El més complicat s'havia aconseguit.

A la segona part "más de lo mismo". Domini escapulat, i contraatacs dels de casa amb el seu davanter com a punta de llança, però sense efectivitat de cara a porta..Efectivitat que si varem tenir nosaltres en el minut 62, que ja deixava el partit pràcticament sentenciat, i provocava un Hat Trick del nostre número 10.

I el partit es va anar acabant sense masses més històries.

Tres punts més que ens permeten pujar posicions en la classificació.

I aquesta setmana cap a Hermes !!! a per 3 punts més!!!!

miércoles, 18 de diciembre de 2013

SANT ANDREU: 1 --C.E.EUROPA: 1

I una mica més i sona la flauta del tot!!!!

Derby molt intens el que es va viure diumenge al Narcís Sala. Els andreuencs que es presentaven al partit com a liders és un equip molt treballat, molt lluitador i que van al 200% a cada jugada, esperonats des de la banda per un mister molt bregador. I van sortir molt forts, i durant la primera part van crear vàries ocasions de gol que per una cosa o una altra no les van materialitzar.

Però l'Europa també és l'Europa, i amb les nostres virtuts i amb les nostres misèries vàrem plantar cara (animats per la incansable Barra Brava Europeista), i només començar la primera part ens vam avançar en el marcador, provocant nervis i tensions en els locals. I el temps anava passant i el Sant Andreu no podia aconseguir l'empat. Però en una jugada embolicada dins l'àrea escapulada, i potser compensant una jugada anterior que no havia vist, el senyor àrbitre va decidir pitar un penalty inexistent, que va provocar el 1-1 en el marcador.

Quedava temps, i els locals van treure artilleria pesada, però el diumenge nosaltres estàvem molt ben posicionats en el camp i el marcador no es va moure, tot i que ells van tenir possibilitats i nosaltres també a la última jugada del partit (Ayyy, aquesta última jugada!! que n'hagués sigut de maco ......).

En definitiva, bon partit dels nostres nanus, i ara a guanyar al Jupiter !!!